Dobrodošli u VUL-PID d.o.o.,

vaš pouzdan partner za sve vrste vulkanizerskih usluga i prodaju guma. Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu i osigurati vašu sigurnost i udobnost na cesti.

Naša stručna ekipa vrši montažu i demontažu guma na vašem automobilu, motoru ili skuteru. S pažnjom i preciznošću, osiguravamo da su vaše gume pravilno postavljene, omogućujući vam bezbrižnu i sigurnu vožnju.

Ispravna ravnoteža vaših naplataka je ključna za udobnu vožnju i dugotrajnost vaših guma. Naša suvremena oprema za balansiranje omogućuje brzu i točnu obradu svih vrsta naplataka, uključujući aluminijske i čelične, u svim dimenzijama.

Ako dođe do bušenja ili oštećenja gume, naši stručnjaci su tu da vam pomognu. Vulkanizacija uključuje popravak gume na dva načina:

  • Kemijsko Vulkaniziranje: Moderna metoda koja koristi kemijske procese za popravak guma.
  • Klasično Vulkaniziranje: Tradicionalna metoda koja koristi dvije pegle za vulkaniziranje sirove gume (fleke) dok se ne stopi u jedno tijelo.

Nudimo širok asortiman guma za sva vozila, uključujući:

  • Automobile
  • Motocikle
  • Skutere
  • ATV vozila

Naša ponuda obuhvaća gume renomiranih proizvođača, poznatih po svojoj kvaliteti i performansama. Bez obzira na vaše potrebe, kod nas ćete pronaći gume koje će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Osim vanjskog i unutarnjeg pranja svih vrsta vozila, u ponudi imamo kemijsko čišćenje tepiha i sjedećih garnitura, kemijsko čišćenje automobila, poliranje i uklanjanje ogrebotina, poliranje farova, odstranjivanje smole i katrana, nanošenje zaštite za lak ( vosak) i sve što se tiče održavanja i njege automobila.

Kako bismo vam pružili personalizirano iskustvo kupnje, naša stranica koristi kolačiće.
cookie policy.

Log in

You dont have an account yet? Register Now